Actueel

Vacature: Begeleider Gehandicaptenzorg

Het gaat lekker bij Unieck! Omdat we blijven groeien zoeken we jou!

Begeleider in de Gehandicaptenzorg
(24-36 uur, diploma vereist)

Onze naam zegt het eigenlijk al. Werken bij Unieck Zorg is dynamisch en uitdagend. En juist dat moet je aanspreken. Wij zijn heel benieuwd naar jouw frisse blik. Ons doel is om te zorgen dat iedereen de beste versie van zichzelf is of wordt. Door een veilige plek en structuur te bieden in de dagelijkse dingen geven we kwetsbare mensen weer grip op hun leven. Daarom geloven we in een persoonlijke aanpak. Iedereen is uniek. Wij kijken daarom altijd naar de persoon en diens wensen.

Wie wij zijn?
Een zorgaanbieder met woon- en dagbestedingslocaties in de Krimpenerwaard waar cliënten met heel afwisselende zorgvragen wonen en werken. Unieck Zorg biedt een veilige en uitdagende plek, zodat de cliënt grip krijgt op zijn of haar leven. Om dat te bereiken stellen we hoge eisen aan kwaliteit. We zijn zorgzaam en liefdevol, maar wel recht door zee en doeltreffend. En ja, dat moet je kunnen.

Wat vragen we verder van jou?
Een voltooide en relevante opleiding op minimaal MBO-niveau (4). Dat je invoelend bent en nauwkeurig. Creatief. Niet alleen omdat werken in de zorg vraagt om voortdurend bijstellen maar ook omdat we tijdens de dagbesteding werken met onze handen.

Het salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg, FWG 40 (met een maximum van € 2993,- bruto per maand bij een volledig dienstverband).

Enthousiast? We horen graag voor 30 augustus 2021 wat jou motiveert. Dat mag je per e-mail laten weten. Je kunt jouw motivatiebrief met CV mailen naar vincent@unieckzorg.nl.

Naar nieuwsoverzicht