Actueel

Vacature juni 2019

Het gaat lekker bij Unieck! Daarom zoeken we:

Allrounder in de zorg (32 uur, diploma geen vereiste)
die ons jonge team komt versterken

Onze naam zegt het eigenlijk al. Werken bij Unieck Zorg is anders dan je gewend bent in de zorg. En juist dat moet je aanspreken. Of misschien heb je nog helemaal geen ervaring. In dat geval zijn we heel benieuwd naar jouw frisse blik op werken in deze sector.

Wie wij zijn?
Een kleine zorgaanbieder met woon- en dagbestedingslocaties waar cliënten met heel afwisselende zorgvragen wonen en werken. Unieck Zorg biedt een veilige plek en structuur, zodat de cliënt grip krijgt op zijn of haar leven. Om dat te bereiken stellen we hoge eisen aan kwaliteit. We zijn zorgzaam en liefdevol, maar wel recht door zee en doeltreffend. En ja, dat moet je kunnen.

Wat vragen we verder van jou?
Dat je invoelend bent en nauwkeurig. Creatief. Niet alleen omdat werken in de zorg vraagt om voortdurend bijstellen maar ook omdat we tijdens de dagbesteding werken met onze handen. Fijn als je een relevante opleiding hebt afgerond, maar het is geen voorwaarde. Wil je wel dat papiertje halen? We kunnen in overleg je van alles aanbieden. Het salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg, FG 35 (met een maximum van € 2675,- bruto per maand bij een volledig dienstverband).

Enthousiast? We horen graag wat jouw motiveert. Dat mag je telefonisch of per e-mail laten weten via 0182 – 38 57 84 of gerben@unieckzorg.nl.

Naar nieuwsoverzicht